1.12.20

ανοιχτό κάλεσμα για καλλιτεχνικό υλικό σχετικά με την κατάσταση που βιώνουμε

Στα πλαίσια της ανακοίνωσης που είχαμε κάνει για το Εκλάμψεις στο Σκοτάδι, ξεκινάμε ένα νέο πρότζεκτ με βάση τις συνθήκες των τελευταίων μηνών.

Κάνουμε λοιπόν ανοιχτό κάλεσμα για κείμενα-ποιήματα-σκίτσα-μουσική-φωτογραφίες-βίντεο-οποιοδήποτε εκφραστικό μέσο, με θέμα την κατάσταση που βιώνουμε, ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει για τον καθένα (εγκλεισμός, απομόνωση, κρατική επιβολή εξουσίας, προβλήματα οικονομικής επιβίωσης, το ζήτημα της υγείας ως αφορμή για καταπάτηση της ελευθερίας, κυβερνητικός εμπαιγμός και επικίνδυνοι χειρισμοί, η παράνοια κι ο παραλογισμός των συνθηκών, δυσκολία των σχέσεων κοινότητας/συντροφικότητας και προώθηση της αποστασιοποίησης/ατομικισμού κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.).

Όλο το υλικό που θα μαζευτεί θα δημοσιεύεται σταδιακά ονλάιν (στο μπλογκ του σλίτζι, youtube, social) σαν ενιαίο πολυμορφικό πρότζεκτ. Οι δημοσιεύσεις θα ξεκινήσουν άμεσα, με ό,τι έχουμε ήδη συγκεντρώσει.

Αναλόγως με το υλικό που θα έχει μαζευτεί στο τέλος, υπάρχει μια σκέψη να φτιαχτεί είτε ένα συνοδευτικό βίντεο για όλα αυτά, είτε κάποια έντυπη έκδοση, είτε κάτι αντίστοιχο συνδυαστικό. Την περίπτωση αυτή βέβαια, θα την δούμε όλοι μαζί όταν έρθει η ώρα.

Ως τότε, καλή δύναμη και αναμένουμε ό,τι θέλετε να στείλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου