μαζί μ΄αλήτες, αγίους και τρελούς

15.12.17

Μαμπέτι, έντυπο σλίτζι: Ανακοίνωση για την κυκλοφορία.


Την περίοδο που φτιάχτηκε το σλίτζι, ένας από τους βασικούς μας στόχους ήταν κάποια στιγμή να αρχίσουμε να βγάζουμε δικό μας έντυπο σε σταθερή βάση. Η ιδέα ήταν αφηρημένη, αλλά με τον καιρό έπαιρνε όλο και πιο καθαρή μορφή, μέχρι σήμερα, όπου πια είναι πραγματικότητα. Για μας, είναι το πιο σημαντικό και δύσκολο βήμα του σλίτζι στα τρία χρόνια ύπαρξής του, παρ' όλ' αυτά παραμένει πολύ μικρό σε σχέση με αυτά που πρέπει να κάνουμε και εμείς και όλοι.

Το έντυπό λοιπόν λέγεται Μαμπέτι και θα βγαίνει κάθε τρεις μήνες. Είναι πολύ απλό, 12 σελίδες σε μέγεθος Α5 με δικά μας κείμενα, ζωγραφιές και φωτογραφίες. Τα κείμενα είναι και θα είναι αδημοσίευτα (πέρα από σπάνιες εξαιρέσεις), ενώ σε κάθε τεύχος θα προσπαθούμε να υπάρχουν και ένα-δυο πράγματα που θα γράφουμε όλοι μαζί. Δίνεται δωρεάν, ενώ σε μερικούς απ' τους χώρους που το διαθέτουν υπάρχει κουτί για ελεύθερη ενίσχυση, η οποία θα μας είναι πολύ χρήσιμη κυρίως για να μπορούμε να βγάζουμε όσο περισσότερα. Επίσης, κουτί ενίσχυσης θα υπάρχει και στις εκδηλώσεις μας.

Όποιος θέλει να του στείλουμε να μοιράσει στην πόλη του, καθώς και όποιος ξέρει κάποιο συγκεκριμένο χώρο που θα ενδιαφέρεται να το μοιράζει, ας μας στείλει να το κανονίσουμε. Προς το παρόν, μπορείτε να βρείτε το Μαμπέτι στο Συνεργατικό καφενείο Κιούμπρικ, Ανδρέα Μεταξά 12, Εξάρχεια

Επίσης, συνήθως υπάρχει και σε άλλα μέρη, ενδεικτικά:

Βιβλιοπωλείο Αναλόγιο, Ρούσου Χούρδου 8, Ηράκλειο Κρήτης
Συεργατικό καφενείο Το Χαλικούτι, Κατεχάκη 3, πεζόδρομος Φορτέτσα, Ρέθυμνο
Συνεταιρισμός Τζεπέτο, Κατεχάκη και Χειμάρας, πεζόδρομος Φορτέτσα, Ρέθυμνο
Καφενείο π, Σάμου 2, Μυτιλήνη

Όλα τα τεύχη είναι δωρεάν.

Άντε!


*Οι ανακοινώσεις για κάθε νέο τεύχος, καθώς και ορισμένα από τα κείμενα των προηγούμενων βρίσκονται ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου