9.2.15

έτσι διαπραγματεύονται οι κούκλοι!



Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις των Ελλήνων πολιτικών με τους αντίστουχους "βάρβαρους", ενώ μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες αναμένεται να κορυφωθούν. Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί έκτακτο Eurogroup με βασικό θέμα την Ελλάδα, μία συνάντηση για την οποία προετοιμάζονται πυρετωδώς τα στελέχη της κυβέρνησης, καθώς και οι εθνικοί μας στυλίστες, μακιγιέρ και σχεδιαστές ρούχων.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θεωρείται ο πιο όμορφος πρωθυπουργός του κόσμου, έχει ήδη κάνει τις μισές Γερμανίδες (τις πιο όμορφες --που αισθάνονται πως έχουν κάποια ελπίδα να τον κατακτήσουν) να παρατήσουν τους άντρες τους για χάρη του και τις άλλες μισές (τις άσχημες) να παρατήσουν και αυτές τους άντρες τους προκειμένου να τα φτιάξουν με τους άντρες των πρώτων μισών, που είναι και πιο ωραίοι. Έτσι, οι μισοί άντρες της Γερμανίας, έχουν μείνει μόνοι τους και παρακαλάνε την Άνγκελα Μέρκελ να είναι καλή με τους Έλληνες, ώστε να πάψουν να είναι επαναστατικοί και κομμουνιστές και στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουν πάλι Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, που οι πολιτικοί τους δεν είναι greek lovers και δε θα τους κλέβουν τις γυναίκες. 

Πολλές κατακτήσεις παράλληλα έχει και ο υπουργός Οικονομικών της χώρας μας, Γιάνννης Βαρουφάκης, ο οποίος επανέφερε το δεύτερο "ν" στο όνομά του, προσθέτοντας μάλιστα και ένα τρίτο, θέλοντας έτσι να τονίσει την τριπλή φύση του Θεού (Πατήρ - Υιός - Άγιο Πνεύμα) καθώς και να περάσει ένα μήνυμα αγάπης και στήριξης προς την Τρόικα. Μάλιστα, ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες, πως ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, στο αυτί του Γιάνννη Βαρουφάκη μετά το τέλος της κοινής τους συνέντευξης δεν είπε "Μόλις σκότωσες την Τρόικα" όπως είχε αρχικά κυκλοφορήσει, αλλά "Μόλις σκότωσες το 'είναι' μου. Σε περιμένω το βράδυ να το αναστήσεις", κλείνοντάς του ναζιάρικα το μάτι. 

Εντύπωση έχει προκαλέσει επίσης, το γεγονός πως ο υπουργός Οικονομικών μας είναι ιδιαίτερα γυμνασμένος και πως συνεχίζει ακόμη και αυτές τις κρίσιμες μέρες το εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο πραγματικός λόγος που πήρε τη θέση του υπουργού, είναι το "τούμπανο" σώμα του, που θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τους Χρυσαυγήτες βουλευτές, τους οποίους ο κόσμος ψήφισε "για να ρίξουν 2-3 φάπες στους πολιτικούς". Βέβαια, όσο είναι πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι Χρυσαυγήτες δεν πρόκειται ούτε ματιά να ρίξουν, γιατί ξέρουν πως η Ζωή θα ορμήξει από το έδρανό της και θα τους κάνει μια χαψιά και τους 17 μαζί.

Με αντίστοιχο δυναμισμό και αποφασιστικότητα αναμένεται να πάνε να διαπραγματευτούν οι Έλληνες πολιτικοί στο Εurogroup της Τετάρτης, όπου εκμεταλλευόμενοι και την αρχαιοελληνικού τύπου απολλώνια ομορφιά τους, θα πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Να τους ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία, αν και την έχουν σίγουρη!

-Canis Lupus

1 σχόλιο: