μαζί μ΄αλήτες, αγίους και τρελούς

7.9.17

ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ: Ανακοίνωση κυκλοφορίας


Το δεύτερο βιβλίο του σλίτζι είναι γεγονός.

Η ποιητική συλλογή Κόκκινη Μπογιά από τον Ψηλέα Ψογκ (μαζί με 2 γκεστ) περιέχει 33 ποιήματα, δημοσιευμένα κι αδημοσίευτα, και 72 σελίδες.

Το βιβλίο καταχωρείται σε δύο «χαρτόκουτα» σημαντικότητας: το πρώτο, συλλογικό. Πρόκειται για τη δεύτερη έντυπη δουλειά του σλίτζι μετά τον Ψεύτικο Ντουνιά, και μια ακόμη πραγματοποίηση της εντελώς ανεξάρτητης δημιουργίας, φτιαγμένης καθαρά από εμάς και τους φίλους, μακριά από αφεντικά και τον γενικότερο κόσμο που κάνει κουμάντο. Ελπίζουμε να αποτελεί και παράδειγμα ότι η καλλιτεχνική (κι όχι μόνο) δημιουργία δεν είναι ελιτίστικη πολυτέλεια, αλλά κάτι το χειροπιαστά, ρεαλιστικά εφικτό από όλους -σειρά σας!

Το δεύτερο χαρτόκουτο είναι το προσωπικό. Η Κόκκινη Μπογιά συγκεντρώνει στο μικρό μέγεθός της ολόκληρο τον εσωτερικό μου κόσμο των τελευταίων τριών ετών, σε ένα αμάλγαμα σκέψεων, εμπειριών, συναισθημάτων, ερεθισμάτων μουσικών, λογοτεχνικών και κινηματογραφικών, αποτελώντας ένα περήφανο δημόσιο, προσωπικό ξεγύμνωμα.
«το αίμα και τα σωθικά
στα χέρια σου να πάρεις
-Θε μου σωτήριος μακελάρης-
ως το δείλι δανεικά»

Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή 15 Σεπτμεβρίου και θα δίνεται χέρι με χέρι κατόπιν παραγγελίας στο slitzi.info@gmail.com

(Tα έσοδα θα πάνε στο ταμείο του σλίτζι για χρηματοδότηση μελλοντικών πρότζεκτ. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου