12.3.15

σλίτζι: season II


Λοιπόν. Μετά από περίπου 4.5 μήνες και 50κάτι κείμενα, ήρθε η ώρα να αλλάξει κάπως η φάση.

Πολύ συνοπτικά, έτσι όπως το έχουμε στο μυαλό μας, είναι πως σιγά-σιγά θα μειωθεί η συχνότητα με την οποία γράφουμε εδώ (σε καμία περίπτωση δε θα μηδενιστεί), με -ιδανικό, μακροπρόθεσμο- στόχο να μαζευτούν κείμενα κ.λπ. που θα μπουν σε ένα έντυπο "σλίτζι", που ελπίζουμε πως κάποια στιγμή θα βγει.

Παράλληλα, σε συνεργασία με άλλους (ή και μόνοι μας) θέλουμε να χρησιμοποιούμε και διαφορετικούς καλλιτεχνικούς ή "καλλιτεχνικούς" τρόπους ώστε να κάνουμε αυτό που κάνουμε, οπότε, με άλλα λόγια, να μη μείνουμε μόνο στο γράψιμο.

Γενικά πάντως, η ανεξάρητη και αυτοοργανωμένη παραγωγή οποιασδήποτε καλλιτεχνικής και όχι μόνο δημιουργίας, είναι για εμάς άπειρης σημασίας και πολύ κοντά στο "ονειρεμένο", άρα θέλουμε να είμαστε σε αυτή την κατεύθυνση και να βλέπουμε όλο και περισσότερους να την ακολουθούν, αλλά και να συνεργάζονται μεταξύ τους.

Αυτά.

Ραντεβού στα τυπογραφεία!

3 σχόλια:

  1. aloha
    παιδιά για προσδιορίστε λίγο το '' θέλουμε να χρησιμοποιούμε και διαφορετικούς καλλιτεχνικούς ή "καλλιτεχνικούς" τρόπους ώστε να κάνουμε αυτό που κάνουμε, οπότε, με άλλα λόγια, να μη μείνουμε μόνο στο γράψιμο''

    χμμ δηλαδή τι καλλιτεχνικούς τρόπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμμ, γενικά διάφορους τρόπους, δηλαδή ό,τι ξέρει όποιος θέλει να μπει στη "φάση" για λίγο ή για πολύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαφέστατος ήσουν, Λούπους..

    Ναι, δεν εννοούμε κάτι συγκεκριμένο πάντως. Απλώς να κινούμαστε πάντα στα πλαίσια μιας ευρύτερης καλλιτεχνικής ανησυχίας/δραστηριότητας, με όποιον τρόπο αυτή μεταφράζεται για τον καθένα μας. Ασχέτως του αν αυτή θα είναι σχετική με το μπλογκ ή όχι, αρκεί το μπλογκ να μην μας περιορίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή